OVER ONS

Ruben Loendersloot, Directeur

Ruben heeft het unieke talent om mensen en organisaties samen te brengen. Snel schakelend tussen proces en inhoud is hij in staat om beweging in projecten te brengen, met snel meetbare resultaten. Ruben is opgeleid als verkeerskundige en heeft zich ontwikkeld in de generieke verkeerskunde, fietsmobiliteit, verkeersmanagement en complexe verkeerscomplexen. Naast het werk als inhoudelijk adviseur treedt Ruben graag op als dagvoorzitter en duidt hij regelmatig verkeerskundige kwesties in de media.

Nathana Parise, Projectcoördinator transport en mobiliteit

Nathana is projectcoördinator en adviseur bij Loendersloot International. Ze heeft werkervaring in zowel de publieke als de private sector van architectuur en mobiliteitsplanning in Brazilië. Ze kwam naar Nederland om een ​​master Ruimtelijke Planning te volgen aan de Rijksuniversiteit Groningen en nu deelt ze haar tijd en kennis met ons en de gemeente Land van Cuijk. Ze wil helpen bij het creëren van inclusieve openbare ruimtes en mobiliteitsomgevingen, gericht op hun gebruikers. Nathana voegt een multiculturele en multidisciplinaire achtergrond toe aan het team en combineert strategisch denken en creatief probleemoplossend vermogen.

Valentina Yonz, Adviseur Mobiliteit

Valentina studeerde Architectuur en Stedenbouw in Lima – Peru en deed een master in Stedenbouw en Beleidsontwerp aan Politecnico di Milano in Milaan – Italië. Ze werkte aan verschillende projectscenario’s met betrekking tot stadsplanning, het identificeren en begrijpen van problemen, het voorstellen van richtlijnen, beleid en oplossingen om uiteindelijk masterplannen te presenteren. Ze werkt graag in een team en is resultaatgericht.

Camila Herrero, Project- en Procesmanager

Camila groeide op in Mexico-Stad. Haar passie voor fietsen en voor mensen ontworpen steden brachten haar naar Nederland waar ze een masteropleiding Stedelijke en Economische Geografie afrondde. Ze werkte als Cycling Cities Campaign Coordinator bij het ITDP Mexico en trad in Mexico ook op als Mobility and Gender Coordinator. Ze is geïnteresseerd in ecofeminisme en is gespecialiseerd in het omgaan met culturele uitdagingen die moeten worden overwonnen voordat vrouwen echt de vrijheid hebben om actieve mobiliteit te omarmen als een haalbare vervoersoptie.

Eric van der Horst, coördinator Media

Eric werkte van 2008 tot 2017 als fietsnetwerkadviseur in Engeland, waar hij o.a. prioriteitsplannen voor fietsinfrastructuur opstelde voor gemeentes. Hij schrijft sindsdien fietsreisgidsen voor een internationaal publiek. Eric werkt sinds 2018 voor Loendersloot Consultancy waarbij hij zijn passie voor het fietsen combineert met het schrijven van teksten over mobiliteitsprojecten.

Sabrina Assourian, Office Manager

Sabrina is een “doener”​ die uiterst betrouwbaar taken uitvoert die anders aan de kant zouden worden gezet. Ze zorgt ervoor dat opdrachten tijdig, met zorg en precisie worden afgehandeld. Sabrina studeerde Engels aan de Universiteit van Californië. Naast haar werk bij ons is ze ook Loopbaancoach en webshop sales analist en geeft ze ook software/PC trainingen.