OVER ONS

ONS TEAM

Ruben Loendersloot, Adviseur Mobiliteit

Ruben heeft het unieke talent om mensen en organisaties samen te brengen. Snel schakelend tussen proces en inhoud is hij in staat om beweging in projecten te brengen, met snel meetbare resultaten. Ruben is opgeleid als verkeerskundige en heeft zich ontwikkeld in de generieke verkeerskunde, fietsmobiliteit, verkeersmanagement en complexe verkeerscomplexen. Naast het werk als inhoudelijk adviseur treedt Ruben graag op als dagvoorzitter en duidt hij regelmatig verkeerskundige kwesties in de media.

Nathana Parise, Adviseur Mobiliteit

Nathana is een creatieveling die continu streeft naar het verbeteren van de levenskwaliteit van onze steden. Met een sterke multidisciplinaire achtergrond in architectuur, planning en design maakt ze graag deel uit van de transitie naar een duurzamere wereld die zich richt op actieve en inclusieve mobiliteit. Met een Bachelor Architectuur en Urbanisme op zak combineert ze haar werk bij ons met  een masterstudie Ruimtelijke Ordening aan de Universiteit van Groningen.

Valentina Yonz, Adviseur Mobiliteit

Valentina studeerde Architectuur en Stedenbouw in Lima – Peru en deed een master in Stedenbouw en Beleidsontwerp aan Politecnico di Milano in Milaan – Italië. Hierbij werkte ze aan verschillende projectscenario’s met betrekking tot stadsplanning, het identificeren en begrijpen van problematiek, het voorstellen van richtlijnen, beleid en oplossingen om uiteindelijk masterplannen te kunnen presenteren. Ze werkt graag samen in een team en is prestatiegericht.

Teun Berentsen, Projectmedewerker

Teun studeert Algemene Cultuurwetenschappen aan de Radboud Universiteit en heeft interesse en mobiliteit en planologie. Hij combineert zijn studie met zijn werk als projectmedewerker. Teun is klantgericht, werkt efficiënt en houdt van uitdagingen. Hij levert graag kwaliteit, met inachtneming van deadlines. Met zijn creativiteit en probleemoplossende vaardigheden helpt hij ons team doelen te bereiken en te overtreffen.

Sabrina Assourian, Projectmedewerker

Sabrina is een “doener”​ die uiterst betrouwbaar taken uitvoert die anders aan de kant zouden worden gezet. Ze zorgt ervoor dat opdrachten tijdig, met zorg en precisie worden afgehandeld. Sabrina studeerde Engels aan de Universiteit van Californië en geeft naast haar werk voor ons cursussen Engels en softwaretraining.