OVER ONS

Ruben Loendersloot, Directeur

Ruben heeft het unieke talent om mensen en organisaties samen te brengen. Snel schakelend tussen proces en inhoud is hij in staat om beweging in projecten te brengen, met snel meetbare resultaten. Ruben is opgeleid als verkeerskundige en heeft zich ontwikkeld in de generieke verkeerskunde, fietsmobiliteit, verkeersmanagement en complexe verkeerscomplexen. Naast het werk als inhoudelijk adviseur treedt Ruben graag op als dagvoorzitter en duidt hij regelmatig verkeerskundige kwesties in de media.

Aoife o’ Donnell, Adviseur Mobiliteit

Aoife’s passie voor vervoer en ruimtelijke planning ontstond door haar jeugdervaringen in een auto-afhankelijk dorp in Ierland. Ze behaalde een bachelordiploma in stadsplanning en milieubeleid aan het University College Dublin en deed werkervaring op bij een planningsadviesbureau. Het verlangen om fietsen in Ierland veiliger te maken leidde Aoife naar de masteropleiding Ruimtelijke Planning bij de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze streeft in haar werk naar veilige en duurzame mobiliteitsoplossingen die voor iedereen beschikbaar zijn.

Valentina Travaglini, Adviseur Mobiliteit

Valentina studeerde Architectuur en Stedenbouw in Lima – Peru en deed een master in Stedenbouw en Beleidsontwerp aan Politecnico di Milano in Milaan – Italië. Ze werkte aan verschillende projectscenario’s met betrekking tot stadsplanning, het identificeren en begrijpen van problemen, het voorstellen van richtlijnen, beleid en oplossingen om uiteindelijk masterplannen te presenteren. Ze werkt graag in een team en is resultaatgericht.

Eric van der Horst, coördinator Media

Eric werkte van 2008 tot 2017 als fietsnetwerkadviseur in Engeland, waar hij o.a. prioriteitsplannen voor fietsinfrastructuur opstelde voor gemeentes. Hij schrijft sindsdien fietsreisgidsen voor een internationaal publiek. Eric werkt sinds 2018 voor Loendersloot Consultancy waarbij hij zijn passie voor het fietsen combineert met het schrijven van teksten over mobiliteitsprojecten.

Sabrina Assourian, Office Manager

Sabrina is een “doener”​ die uiterst betrouwbaar taken uitvoert die anders aan de kant zouden worden gezet. Ze zorgt ervoor dat opdrachten tijdig, met zorg en precisie worden afgehandeld. Sabrina studeerde Engels aan de Universiteit van Californië. Naast haar werk bij ons is ze ook Loopbaancoach en webshop sales analist en geeft ze ook software/PC trainingen.